XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

Naše recepty

Labužnické filé po italsku na krémovém zeleninovém rizotu

Příprava
Složení
1
balení Labužnického filé po italsku FRoSTA
250 g
arborio rýže – cca.
větší šalotka
125 ml
bílé suché víno
vývar (zeleninový nebo masový) – cca. 1 litr nebo více
150 g
hrášek
zelený chřest – 1 svazek
máslo - 2 lžíce
čerstvě nastrouhaný parmezán - 3 vrchovaté lžíce
hrst čerstvého baby špenátu
  1. Předehřejte troubu na 210°C (horkovzdušnou na 190°C). Dejte zmrazené filé na pečící plech a pečte 35 minut.
  2. Nalijte olivový olej na velkou pánev a osmažte najemno nakrájenou šalotku.
  3. Přidejte rýži a důkladně promíchejte. Přilijte víno a nechte odpařit.
  4. Přidejte hrášek a stonky chřestu nakrájené na plátky.
  5. Přilijte ½ sklenice horkého vývaru a zamíchejte. Jakmile rýže absorbuje všechnu tekutinu, přidejte další část vývaru. Nepřestávejte míchat. Opakujte, dokud není rýže krémová, nikoli převařená (cca. 15-20 minut).
  6. Nakonec přidejte špenátové listy a krátce povařte.
  7. Odstavte, přidejte parmezán a studené máslo. Ozdobte hlavičkami chřestu.
  8. Podávejte upečené rybí filé na rizotu.
Komentáře

Odeslat komentář


Vyplňte prosím všechna pole označená (*). Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pokud zadáte své jméno, zobrazí se veřejně vedle vašeho hodnocení.

Vzal jsem na vědomí zásady ochrany osobních údajů. Souhlasím, že moje údaje budou uloženy za účelem kontaktování a pro případné dotazy.

Na každém balení FRoSTA najdete 8místný výrobní kód (počínající písmenem L). Když tento kód zadáte do nástroje pro sledování ingrediencí, zjistíte původ ingrediencí použitých přesně v tom produktu FRoSTA, který držíte v ruce. i Kód je osmimístná posloupnost číslic a písmen. Začíná písmenem „L“ a je umístěn na zadní nebo boční chlopni obalu - přímo pod datem minimální trvanlivosti. x

Použijte vzorový produkt:

Vše o našich ingrediencích