XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

Naše recepty

Hot dogy s rybími prsty, coleslawem a křenovou omáčkou

Něco jednoduchého a zároveň výjimečného? Naše hot dogy s rybími prsty, coleslawem a pikantní křenovou omáčkou jsou ideální volbou! Obtížnost: snadné Kalorický obsah: 403 kcal / porce

15 minut
porce: 5
Příprava
Složení
1
balení Rybích prstů FRoSTA
5
rohlíků na hot dogy
nasekaná petrželová nať
Coleslaw
50 g
majonézy
50 g
červeného zelí
20 g
sušených brusinek
15 g
cukru
1
mrkev
sůl a pepř podle chuti
Omáčka
100 g
hustého bílého jogurtu
20 g
křenu
sůl a pepř podle chuti
  1. Připravte coleslaw: nakrájejte zelí, nastrouhejte mrkev, přidejte brusinky, majonézu, vše promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
  2. Jogurt smíchejte s křenem, dochuťte solí a pepřem.
  3. Rybí prsty upečte podle návodu na obalu. Ke konci pečení můžete do trouby na chvíli vložit rohlíky na hot dogy.
  4. Rozříznuté rohlíky potřete omáčkou, vložte lžíci coleslawu a dva rybí prsty. Posypte petrželovou natí.