Všechny informace se týkají 100 g obsahu balení a podléhají přirozeným výkyvům.
v pánvi
Čas na přípravu:
cca 6 min
Na pánvi rozehřejte trochu tuku a přidejte zmrazené rybí prsty. Smažte dozlatova na středním stupni tepla po dobu 6-8 minut , několikrát obraťte.
v troubě
Čas na přípravu:
cca 13 min
Zmrazené rybí prsty pečte dozlatova na plechu vyloženém pečicím papírem (nebo teflonem potaženém plechu) v předehřáté troubě na 220 °C (horní a spodní ohřev) 15 minut (v horkovzdušné 13 minut)
v horkovzdušné fritéze
Čas na přípravu:
cca 12 min
Zmrazené rybí prsty položte na mřížku a pečte při 200 °C po dobu 12 minut . Rybí prsty podávejte pouze důkladně hotové.