XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

BROKOLICE

Brokolice FRoSTA se pěstuje v prosluněných polohách ekvádorské náhorní plošiny v nadmořské výšce 2500 metrů.

Velká, sytě zelená brokolice

Mírné podnebí s průměrnou teplotou 14 °C je důvodem pomalého růstu brokolice, takže se u ní stačí rozvinout její mimořádná chuť.

Díky všudypřítomnému mírnému klimatu a téměř svislým slunečním světlem přes den získají vybrané druhy brokolice sytě zelenou barvu a úžasnou konzistenci s pevným květenstvím.

Ekvádor leží přímo na rovníku, po celý rok má tedy takřka neměnné podnebí, což zemědělcům umožňuje dvě sklizně ročně. Důležitou výhodou oproti pěstování v Evropě je, že v nadmořské výšce 2500 m n. m. žije mnohem méně škůdců, takže se téměř obejdete bez pesticidů.

Navíc je naše brokolice sklízena ručně, nařezána na malé „stromečky“, omyta, blanšírována a zmrazena během několika hodin od sklizně. Následně se odesílá do Německa.

Na každém balení FRoSTA najdete 8místný výrobní kód (počínající písmenem L). Když tento kód zadáte do nástroje pro sledování ingrediencí, zjistíte původ ingrediencí použitých přesně v tom produktu FRoSTA, který držíte v ruce. i Kód je osmimístná posloupnost číslic a písmen. Začíná písmenem „L“ a je umístěn na zadní nebo boční chlopni obalu - přímo pod datem minimální trvanlivosti. x

Použijte vzorový produkt:

Vše o našich ingrediencích