XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

RÝŽE

Dlouhozrnnou rýži zpracováváme tzv. procesem předvaření – parboiling. Díky horké páře se do zrna dostanou důležité vitaminy a minerály, které jsou obsažené především ve vnější slupce rýže. Jsou tak do značné míry uchovány i po oloupání a leštění rýže. Tzv. parpoiled rýže tak má mnohem více živin než tradičně zpracovávaná bílá rýže.

Na každém balení FRoSTA najdete 8místný výrobní kód (počínající písmenem L). Když tento kód zadáte do nástroje pro sledování ingrediencí, zjistíte původ ingrediencí použitých přesně v tom produktu FRoSTA, který držíte v ruce. i Kód je osmimístná posloupnost číslic a písmen. Začíná písmenem „L“ a je umístěn na zadní nebo boční chlopni obalu - přímo pod datem minimální trvanlivosti. x

Použijte vzorový produkt:

Vše o našich ingrediencích