XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

ŠKROB

Rýžový nebo bramborový škrob, který ve společnosti FRoSTA používáme, se vyrábí přirozeným způsobem. Jak přesně? Na to se můžete podívat v následujícím videu.

PŘÍRODNÍ INGREDIENCE

Nebělený škrob

FRoSTA používá pro zahušťování omáček pouze nebělený bramborový nebo rýžový škrob. Chemicky modifikované škroby (E1404-E1451) sice usnadňují zpracování, jsou to ale přídatné látky, a proto je do našich pokrmů nedáváme!

Na každém balení FRoSTA najdete 8místný výrobní kód (počínající písmenem L). Když tento kód zadáte do nástroje pro sledování ingrediencí, zjistíte původ ingrediencí použitých přesně v tom produktu FRoSTA, který držíte v ruce. i Kód je osmimístná posloupnost číslic a písmen. Začíná písmenem „L“ a je umístěn na zadní nebo boční chlopni obalu - přímo pod datem minimální trvanlivosti. x

Použijte vzorový produkt:

Vše o našich ingrediencích