ŠKROB
Rýžový nebo bramborový škrob, který ve společnosti FRoSTA používáme, se vyrábí přirozeným způsobem. Jak přesně? Na to se můžete podívat v následujícím videu.
![](https://www.frosta.cz/wp-content/uploads/sites/7/2021/05/Speisesta╠erke_v1-e1604657813765-550x550-1-60x60.jpg 60w, https://www.frosta.cz/wp-content/uploads/sites/7/2021/05/Speisesta╠erke_v1-e1604657813765-550x550-1-300x300.jpg 300w, https://www.frosta.cz/wp-content/uploads/sites/7/2021/05/Speisesta╠erke_v1-e1604657813765-550x550-1-430x430.jpg 430w, https://www.frosta.cz/wp-content/uploads/sites/7/2021/05/Speisesta╠erke_v1-e1604657813765-550x550-1.jpg 550w)
PŘÍRODNÍ INGREDIENCE
Nebělený škrob
FRoSTA používá pro zahušťování omáček pouze nebělený bramborový nebo rýžový škrob. Chemicky modifikované škroby (E1404-E1451) sice usnadňují zpracování, jsou to ale přídatné látky, a proto je do našich pokrmů nedáváme!