Naše recepty
Hot dogy s rybími prsty, coleslawem a křenovou omáčkou
Něco jednoduchého a zároveň výjimečného? Naše hot dogy s rybími prsty, coleslawem a pikantní křenovou omáčkou jsou ideální volbou! Obtížnost: snadné Kalorický obsah: 403 kcal / porce
![](https://www.frosta.cz/wp-content/uploads/sites/7/2024/01/frosta-recipe-004-320x370.jpg 320w, https://www.frosta.cz/wp-content/uploads/sites/7/2024/01/frosta-recipe-004-408x472.jpg 408w, https://www.frosta.cz/wp-content/uploads/sites/7/2024/01/frosta-recipe-004.jpg 816w)
15 minut
porce:
5
Příprava
Složení
- 1
- balení Rybích prstů FRoSTA
- 5
- rohlíků na hot dogy
- nasekaná petrželová nať
- 50 g
- majonézy
- 50 g
- červeného zelí
- 20 g
- sušených brusinek
- 15 g
- cukru
- 1
- mrkev
- sůl a pepř podle chuti
- 100 g
- hustého bílého jogurtu
- 20 g
- křenu
- sůl a pepř podle chuti
- Připravte coleslaw: nakrájejte zelí, nastrouhejte mrkev, přidejte brusinky, majonézu, vše promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
- Jogurt smíchejte s křenem, dochuťte solí a pepřem.
- Rybí prsty upečte podle návodu na obalu. Ke konci pečení můžete do trouby na chvíli vložit rohlíky na hot dogy.
- Rozříznuté rohlíky potřete omáčkou, vložte lžíci coleslawu a dva rybí prsty. Posypte petrželovou natí.