XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

Naše recepty

Labužnické filé s brokolicí a těstovinami s parmazánem

Rybí pečeně se brokolicovou omáčkou a jemnými těstovinami s parmezánem je skvělým nápadem na lahodnou večeři.

30 minut
porce: 2
Příprava
Složení
Suroviny pro 2 osoby:
1
balení Labužnického filé s brokolicí FRoSTA
0.25
ks citronu
sůl
pepř
Těstoviny:
60 g
hladké mouky
60 g
sýru ricotta
60 g
nastrouhaného parmazánu
1
ks vejce
0.5
lžičky soli
špetka muškátového oříšku
Salát:
100 g
cherry rajčat
hrst rukoly
1
lžíce olivového oleje
1
lžíce hustého balzamikového octu
  1. Dejte do mísy vajíčko, ricottu, nastrouhaný parmazán, sůl, mouku a muškátový oříšek. Důkladně promíchejte, přikryjte potravinovou fólií a dejte do lednice asi na 30 minut.
  2. Přiveďte vodu k varu se špetkou soli.
  3. Tvarujte těstoviny lžící, vkládejte je do vroucí vody a vařte asi 3-4 minuty od okamžiku, kdy vyplavou na povrch.
  4. Těstoviny nechte zchladit v ledové vodě a osušte na utěrce.
  5. Připravte labužnické filé podle pokynů na obalu.
  6. Rajčátka rozkrojte napůl, přidejte hrst rukoly a promíchejte s octem a olivovým olejem, dochuťte podle chuti.
  7. Těstoviny s labužnickým filé naservírujte se salátem, vše zakápněte citronovou šťávou.