Naše recepty
Zelené kari s rybími steaky a zeleninou
Krémové kari se zeleninou a šťavnatými Rybími steaky FRoSTA, podávané s voňavou jasmínovou rýží. Jednoduchý a chutný pokrm v asijském stylu.
31 minut
porce:
2
energetická hodnota:
5748 kJ /
1374 kcal
Obtížnost:
střední
Příprava
Složení
- 1 balení
- Rybích steaků FRoSTA
- 1 balení
- Zelenina na pánev oblíbená FRoSTA
- 200 ml
- kokosového mléka
- 2 lžičky
- zelené kari pasty
- 1 stroužek
- česneku
- 1 lžička
- rostlinného oleje
- čerstvý koriandr na ozdobu
- Jasmínovou rýži uvařte v lehce osolené vodě s listem kafírové limetky a plátkem zázvoru (12–15 minut). Poté ji nechte pod pokličkou dojít.
- Na pánvi orestujte česnek se zelenou kari pastou. Přidejte kokosové mléko a poté balneí Zeleniny na pánev oblíbené FRoSTA. Přikryjte a duste 6–8 minut, dokud zelenina nezměkne, ale bude stále pevná. Osolte a opepřete.
- Připravte 2 Rybí steaky FRoSTA podle pokynů na obalu.
- Na talíři podávejte rýži spolu se zeleninovým kari a navrch položte rybí steak. Ozdobte čerstvým koriandrem.
Komentáře