LABUŽNICKÉ RYBÍ FILÉ SE ŠPENÁTEM

Filé z tresky pestré se špenátem, smetanou a křupavým posypem, určené pro přípravu v troubě.

ZATÍM NEHODNOCENO (0)
Ohodnoťte naš výrobek
ok. 35 min.
velikost balení 360 g
173
kcal

na 100g

LABUŽNICKÉ RYBÍ FILÉ SE ŠPENÁTEM

NAŠE SUROVINY

  • RYBÍ filé 50% ( A - treska pestrá, B - treska tmavá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu)
  • voda
  • SMETANA 7%
  • PŠENIČNÁ mouka
  • špenát 6%
  • MÁSLO
  • slunečnicový olej
  • strouhanka 2% (PŠENIČNÁ mouka, glukóza, kvasnice, jedlá sůl, paprika, kurkuma)
  • zakysaná SMETANA
  • TVAROH
  • jedlá sůl
  • bramborový škrob
  • rýžový škrob
  • cukr
  • EIDAM
  • česnek
  • koncentrát citronové šťávy
  • mletá paprika
  • kvasnice
  • CELER
  • černý pepř
  • muškátový oříšek
  • rýžová krupice

NAKUPUJTE ONLINE

NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 G

Energetická hodnota 720 kJ / 173 kcal
Tuky 10,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 5,6 g
Sacharidy 8,7 g
- z toho cukry: 1,3 g
Bílkoviny 10,3 g
Sůl 1,1 g

Hlubokomražený výrobek

SKLADOVÁNÍ

  • * * : (-6°C) 4 dny
  • * * * : (-12°C) 3 týdny
  • * * * * : (-18°C) do konce doby minimální trvanlivosti

100 % PŘÍRODNÍ CHUŤ

Používáte ve své kuchyni glutamát (E620)? Vylepšujete chuť oblíbených jídel přidáním modifikovaného škrobu (E1413)? Děláte míchaná vejce ze... sušených žloutků?

My také ne!

Ve FRoSTĚ vsázíme na přirozenost. Nepoužíváme žádné barviva, aromatické látky, ani ochucovadla. Abychom mohli zajistit vynikající chuť našich potravin, nepotřebujeme přidávat žádné látky začínající písmenem E. Místo toho používáme výbornou smetanu, kvalitní sýr, domácí těstoviny nebo čerstvé bylinky.

Díky tomu jsou výrobky FRoSTA, které končí na vašem stole, přirozeně lahodné a obsah transparentní. Na obalech výrobků FRoSTA nenajdete všeobecný popis jako je "koření" a "bylinky". Vyjadřujeme se konkrétně – například "pepř" nebo "petržel", protože jsme hrdí na naše recepty, které obsahují 100 % Přírodní Chuť!

PŘÍPRAVA

Trouba:

Rozehřejte troubu na 230°C (horkovzdušnou troubu na 220°C). Zmrazené rybí filé na tácku vložte do trouby a pečte přibližně 35 minut.

Mikrovlnná trouba:

Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 13 minut při 600W.

 

Po rozmrazení znovu nezmrazujte

ALERGENY A STOPOVÁ MNOŽSTVÍ

  • Celer
  • Lepek
  • Mléko
  • Ryby