LOSOSOVÉ STEAKY

Vydatné filé z volně žijícího lososa obalené v křupavé strouhance. Kdysi byl losos považován za něco exkluzivního. Dnes jsme rádi za to, že se jeho chuť stále častěji vyskytuje v našem jídelníčku.

ZATÍM NEHODNOCENO (0)
Ohodnoťte naš výrobek
ok. 8 min.
velikost balení 200 g
266
kcal

na 100g

LOSOSOVÉ STEAKY

NAŠE SUROVINY

  • Filé z LOSOSA 59%
  • strouhanka 20% (PŠENIČNÁ mouka, kvasnice, jedlá sůl, cukr, koření (paprika, kurkuma), slunečnicový olej)
  • slunečnicový olej
  • PŠENIČNÁ mouka
  • voda
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl

NAKUPUJTE ONLINE

NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 G

Energetická hodnota 1114 kJ / 266 kcal
Tuky 13,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 1,9 g
Sacharidy 21,2 g
- z toho cukry: 0,3 g
Bílkoviny 15,1 g
Sůl 0,89 g

Hlubokomražený výrobek

SKLADOVÁNÍ

  • * * : (-6°C) 4 dny
  • * * * : (-12°C) 3 týdny
  • * * * * : (-18°C) do konce doby minimální trvanlivosti

100 % PŘÍRODNÍ CHUŤ

Používáte ve své kuchyni glutamát (E620)? Vylepšujete chuť oblíbených jídel přidáním modifikovaného škrobu (E1413)? Děláte míchaná vejce ze... sušených žloutků?

My také ne!

Ve FRoSTĚ vsázíme na přirozenost. Nepoužíváme žádné barviva, aromatické látky, ani ochucovadla. Abychom mohli zajistit vynikající chuť našich potravin, nepotřebujeme přidávat žádné látky začínající písmenem E. Místo toho používáme výbornou smetanu, kvalitní sýr, domácí těstoviny nebo čerstvé bylinky.

Díky tomu jsou výrobky FRoSTA, které končí na vašem stole, přirozeně lahodné a obsah transparentní. Na obalech výrobků FRoSTA nenajdete všeobecný popis jako je "koření" a "bylinky". Vyjadřujeme se konkrétně – například "pepř" nebo "petržel", protože jsme hrdí na naše recepty, které obsahují 100 % Přírodní Chuť!

PŘÍPRAVA

Trouba:

Rozehřejte troubu na 230°C. Vlložte zmrazené rybí steaky vložte na plech na pečení a pečte přibližně 15 minut (v horkovzdušné troubě přibližně 12 minut).

Pánev:

Rozehřejte olej a smažte zmrazené rybí steaky 8 minut na středním stupni tepla, několikrát obraťte.

 

 

Po rozmrazení znovu nezmrazujte

ALERGENY A STOPOVÁ MNOŽSTVÍ

  • Lepek
  • Ryby