XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

Co znamená náš “závazek čistoty”?

azielinska 25.07.2022
0 Komentáře

Rok od roku jsme stále uvědomělejšími spotřebiteli – pečlivě čteme složení, kontrolujeme kvalitu produktů a dbáme na to, aby produkty, které vybíráme, měly co nejpřirozenější a nejjednodušší recepturu. A máme z toho velkou radost! 

Vaříme jako vy, jen ve větších hrncích! 

Jako výrobci potravin se cítíme povinni nabízet stále lepší a lepší produkty, takže zavedením programu “závazek čistoty” bylo neoddělitelným krokem, který jsme byli ochotni udělat. Naším cílem bylo nabídnout spotřebitelům hotový výrobek připravený v souladu s tradičními postupy, které používáme každý den ve vlastní kuchyni. 

“Závazek čistoty” znamená, že nepoužíváme potravinářská dochucovadla jak v hotových jídlech, tak v jednotlivých ingrediencích. V našich receptech nenajdete aromata, barviva ani zvýrazňovače chuti. 

Na chuti našich produktů vděčíme především vysoce kvalitním surovinám, které získáváme od prověřených a důvěryhodných dodavatelů, patentovaným směsím koření a skvělému týmu, který se stará o to, aby byl každý produkt řádně kontrolován a testován. Používáme originální receptury a neustále přemýšlíme, co by se dalo udělat lépe. 

Především však dbáme i na ten nejmenší detail: 

  • zmrazíme zeleninu hned po sklizni; 
  • místo margarínu používáme máslo; 
  • nepoužíváme palmový olej; 
  • vyrábíme vlastní těstoviny podle tradiční receptury. 

Výzva, kterou přijímáme! 

Naše vysoká očekávání jsou pro nás často výzvou, kterou rádi přijímáme. V důsledku toho nemáme ve zvyku sedět – s každým novým receptem přemýšlíme, co můžeme udělat lépe, abychom spotřebitelům nabídli ten nejlepší produkt. Doufáme, že uspějeme. 

Komentáře

Odeslat komentář


Vyplňte prosím všechna pole označená (*). Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pokud zadáte své jméno, zobrazí se veřejně vedle vašeho hodnocení.

Vzal jsem na vědomí zásady ochrany osobních údajů. Souhlasím, že moje údaje budou uloženy za účelem kontaktování a pro případné dotazy.

Na každém balení FRoSTA najdete 8místný výrobní kód (počínající písmenem L). Když tento kód zadáte do nástroje pro sledování ingrediencí, zjistíte původ ingrediencí použitých přesně v tom produktu FRoSTA, který držíte v ruce. i Kód je osmimístná posloupnost číslic a písmen. Začíná písmenem „L“ a je umístěn na zadní nebo boční chlopni obalu - přímo pod datem minimální trvanlivosti. x

Použijte vzorový produkt:

Vše o našich ingrediencích