XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

Alternativa k masu? Seznamte se s našimi burgery! 

azielinska 25.07.2022
0 Komentáře

Poslední roky ukazují, že věnujeme stále větší pozornost tomu, co jíme. Chceme jíst zdravě a vybírat si jen kvalitní produkty. Často to jde ruku v ruce se změnou stravovacích návyků. Velká část lidí přechází na veganskou, vegetariánskou stravu nebo jednoduše omezuje konzumaci masa ve prospěch rostlinných produktů. Také bedlivě sledujeme trh a tyto trendy vidíme! Chceme splnit vaše očekávání, a proto jsme před časem uvedli na trh zeleninové burgery ve 3 chutích: 

• Špenát, brambory a česnek ochucené bazalkou; 

• Květák a brokolice, s čočkou a petrželkou; 

• Batáty, mrkev a cibule, ochucené estragonem; 

Samotná příprava výrobku zabere jen chvilku! Je to jen 8 minut na pánvi nebo cca. 15 minut v troubě. 

Může to být pro vás alternativa k tradičnímu hamburgeru. Zjistíte, že i burger bez masa chutná skvěle! Není to však jediné využití tohoto produktu – vložte ho do pita chleba s oblíbenými přísadami nebo připravte na grilu. Pár inspirací můžete najít na našich sociálních sítích, ale jsme si jisti, že najdete i mnoho dalších nápadů pro vaše originální pokrmy se zeleninovými burgery … 

Nemusíte se bát, že jejich lahodná chuť pochází z přidání nějakých zvýrazňovačů chuti do receptu. Zeleninové burgery mají jasné složení a neobsahují žádná barviva, zvýrazňovače chuti ani aromata! Jedná se o 100% přírodní chuť. 

A vy? Už jste ochutnali naše burgery? Jak vám chutnaly? Který je váš oblíbený? 

Komentáře

Odeslat komentář


Vyplňte prosím všechna pole označená (*). Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pokud zadáte své jméno, zobrazí se veřejně vedle vašeho hodnocení.

Vzal jsem na vědomí zásady ochrany osobních údajů. Souhlasím, že moje údaje budou uloženy za účelem kontaktování a pro případné dotazy.

Na každém balení FRoSTA najdete 8místný výrobní kód (počínající písmenem L). Když tento kód zadáte do nástroje pro sledování ingrediencí, zjistíte původ ingrediencí použitých přesně v tom produktu FRoSTA, který držíte v ruce. i Kód je osmimístná posloupnost číslic a písmen. Začíná písmenem „L“ a je umístěn na zadní nebo boční chlopni obalu - přímo pod datem minimální trvanlivosti. x

Použijte vzorový produkt:

Vše o našich ingrediencích