Naše recepty
Burgery s rybími steaky
Pokud hledáš chutnou variantu k tradičnímu burgeru, tento recept na burger s rybím steakem bude trefou do černého. Díky křupavému rybímu steaku od FRoSTY, čerstvé zelenině a majonéze vytvoříš plnohodnotné jídlo, které potěší i ty nejnáročnější gurmány.

15 minut
porce:
2
energetická hodnota:
2907 kJ /
695 kcal
Obtížnost:
střední
Příprava
Složení
- 2
- rybí steaky FRoSTA
- 2
- burgerové housky (klasické nebo celozrnné)
- 2
- listy salátu (např. hlávkový, ledový, římský)
- 2
- lžíce majonézy
- 1
- střední rajče
- 1
- kyselá okurka
- 0.5
- malé červené cibule
- Připrav rybí steaky podle pokynů na obalu.
- Rozkroj housky napůl a lehce je opeč na suché pánvi (nebo v toustovači), dokud nebudou mírně křupavé.
- Nakrájej rajče, kyselou okurku a červenou cibuli na plátky.
- Na spodní polovinu každé housky rozetři 1 lžíci majonézy. Poté polož list salátu, 2 plátky rajčete, několik plátků kyselé okurky a kolečka červené cibule.
- Na zeleninu polož připravený rybí steak.
- Přiklop vše horní polovinou housky.
Komentáře