Naše recepty
Domácí pizza se zeleninou po italsku
Tato domácí pizza s křupavým těstem, táhnoucí se mozzarellou a barevnou Zeleninou na pánev na italský způsob FRoSTA je ideální volbou pro rychlý oběd nebo večeři. Minimum úsilí, maximum chuti za méně než 30 minut!

25 minut
porce:
4
energetická hodnota:
5983 kJ /
1430 kcal
Obtížnost:
snadné
Příprava
Složení
- 1
- balení Zeleniny na pánev na italský způsob FRoSTA
- 250 g
- hotového těsta na pizzu
- 150 g
- rajčatové omáčky
- 200 g
- mozzarelly
- 50 g
- černých oliv
- 1
- hrst rukoly
- Předehřej troubu na 220 °C (horní a dolní ohřev).
- Na pánvi krátce orestuj Zeleninu na pánvi na italský způsob FRoSTA, asi 4–5 minut, dokud lehce nezměkne.
- Těsto na pizzu rozválej na tenký plát a přesuň na plech vyložený pečicím papírem.
- Potři těsto rajčatovou omáčkou, přičemž nech okraj asi 1 cm volný.
- Na pizzu rozlož orestovanou zeleninu, nakrájenou mozzarellu a černé olivy.
- Peč pizzu 12–15 minut, dokud se sýr neroztaví a okraje nezezlátnou a nebudou křupavé.
- Po upečení ozdob pizzu čerstvou rukolou.
Komentáře