XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

Naše recepty

Kuřecí maso se zeleninou na kari na indický způsob

45 minut
porce: 2
Obtížnost: střední
Příprava
Složení
Ingredience:
1
balení Zelenina na pánev s petrželkou a koprem FRoSTA
400 g
kuřecích prsou
400 g
rajčatového pyré
200 ml
kokosového mléka
2
stroužky česneku
1
cibule
0.5
šálku mletých kešu oříšků
0.5
lžičky kurkumy
0.5
lžičky mletého chilli
0.5
lžičky garam masala
0.5
lžičky černého pepře
sůl
koriandr
Ingredience na marinádu:
2
lžíce řeckého jogurtu
1
lžíce citronové šťávy
0.5
lžičky garam masala
0.5
lžičky mletého chilli
0.5
lžičky kurkuma
0.5
lžičky zázvoru
sůl
pepř
  1. Suroviny na marinádu smícháme, kuřecí maso nakrájíme na nudličky, obalíme v marinádě a dáme na hodinu nebo přes noc do lednice.
  2. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje, přidáme nasekaný česnek a cibuli a 2 minuty opékáme. Poté přidáme zeleninu FRoSTA (mraženou), restujeme 4 minuty, přidáme kuřecí maso a koření a vaříme dalších 6 minut.
  3. Přídáme rajčatové pyré, kokosové mléko, mleté ​​kešu a vaříme 5 minut.
  4. Podáváme s čerstvým koriandrem a kešu, spolu s rýží nebo chlebem naan.
Komentáře

Odeslat komentář


Vyplňte prosím všechna pole označená (*). Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pokud zadáte své jméno, zobrazí se veřejně vedle vašeho hodnocení.

Vzal jsem na vědomí zásady ochrany osobních údajů. Souhlasím, že moje údaje budou uloženy za účelem kontaktování a pro případné dotazy.

Najděte obchod ve vašem okolí

Najděte FRoSTA ve svém okolí. Zadejte své PSČ a zobrazí se všichni prodejci ve vaší oblasti.

Na každém balení FRoSTA najdete 8místný výrobní kód (počínající písmenem L). Když tento kód zadáte do nástroje pro sledování ingrediencí, zjistíte původ ingrediencí použitých přesně v tom produktu FRoSTA, který držíte v ruce. i Kód je osmimístná posloupnost číslic a písmen. Začíná písmenem „L“ a je umístěn na zadní nebo boční chlopni obalu - přímo pod datem minimální trvanlivosti. x

Použijte vzorový produkt:

Vše o našich ingrediencích