- 1
- balení Zelenina na pánev na mexický způsob FRoSTA
- 250 g
- konzervovaných rajčat
- 100 g
- dlouhozrnné rýže
- 40 g
- parmazánu
- 2
- tortilly
- 2
- lžíce rajčatového protlaku
- 1
- chilli paprička
- svazek koriandru
- sůl
- Uvaříme rýži: Dlouhozrnnou rýži uvaříme podle návodu na obalu.
- Připravíme zeleninu: Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci oleje. Přidáme mraženou Zeleninu na pánev na mexický způsob a ohříváme na středním stupni tepla přikryté asi 7 minut.
- Přidáme rajčata: Vmícháme konzervovaná rajčata a necháme je vařit, aby se část tekutiny odpařila.
- Dochutíme: Přidáme rajčatový protlak, vařenou rýži, nasekaný koriandr a nasekanou chilli papričku. Vše promícháme a ještě pár minut povaříme.
- Koření a sýr: Směs dochutíme solí podle chuti a přidáme nastrouhaný parmazán. Mícháme, dokud se sýr nerozpustí a vše se dobře spojí.
- Servírování: Na tortilly rozprostřeme směs zeleniny a rýže a srolujte je.