- 2
- balení Zelenina na pánev s petrželkou a koprem FRoSTA
- 100 g
- gorgonzoly
- 100 g
- strouhané mozzarelly
- 1.5
- lžíce másla
- 1.5
- mouky
- 1.5
- hrnku mléka
- 1
- šalotka
- 0.5
- lžičky muškátového oříšku
- sůl
- pepř
- Na pánvi rozehřeme trochu oleje, přidáme nakrájenou cibuli, smažíme 2 minuty a přidáme zeleninu. Ohříváme 7 minut.
- Zeleninu přendáme do pekáče.
- V hrnci rozpustíme máslo, přidáme mouku a minutu mícháme metličkou. Postupně za stálého míchání přiléváme mléko a vaříme pár minut do zhoustnutí. Přidáme 50 g mozzarelly a gorgonzoly, promícháme.
- Zeleninu přelijeme omáčkou, posypeme zbylým sýrem. Pečem 20 minut na 180 stupňů.