Naše recepty
Zelenina s kuřecím masem ve smetanovo-rajčatové omáčce

- 1
- balení Zelenina na pánev s petrželkou a koprem FRoSTA
- 250 ml
- rajčatového pyré
- 200 g
- kuřecích řízků
- 150 ml
- husté smetany (30%)
- sůl
- pepř
- Připravíme zeleninu: Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje. Přidáme mraženou zeleninu na pánev s petrželkou a koprem a za občasného míchání vaříme na středním stupni tepla asi 7 minut.
- Připravíme kuře: Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky a přidáme je na pánev. Restujeme, dokud není kuřecí maso zcela propečené.
- Připravíme omáčku: Zalijeme hustou smetanou a přidáme rajčatové pyré. Necháme provařit a pár minut zredukovat.
- Dochutíme: Vše promícháme, poté dochutíme solí a pepřem podle chuti.