- 1
- balení Zelenina do trouby - brambory, cuketa, mrkev FRoSTA
- 250 ml
- rajčatové šťávy
- 5
- lžic másla
- 2
- polévkové lžíce sriracha omáčky
- 1
- polévková lžíce citronové šťávy
- 1
- lžička hnědého cukru
- sůl
- pepř
- Pečeme zeleninu: Předehřejeme troubu na 200°C (horkovzdušná). Zeleninu do trouby – brambory, cuketa, mrkev pečeme 20 minut.
- Připravíme omáčku: V hrnci smícháme rajčatovou šťávu, máslo, srirachu, citronovou šťávu a hnědý cukr. Zahříváme na středním stupni tepla za občasného míchání, dokud omáčka nezhoustne.
- Koření: Omáčku osolíme podle chuti.
- Podáváme: Upečenou zeleninu podáváme s připraveným dipem.