XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

Naše recepty

Zelenina s rajčatovým dipem

20 minut
porce: 4
Obtížnost: snadné
Příprava
Složení
1
balení Zelenina do trouby - brambory, cuketa, mrkev FRoSTA
250 ml
rajčatové šťávy
5
lžic másla
2
polévkové lžíce sriracha omáčky
1
polévková lžíce citronové šťávy
1
lžička hnědého cukru
sůl
pepř
  1. Pečeme zeleninu: Předehřejeme troubu na 200°C (horkovzdušná). Zeleninu do trouby – brambory, cuketa, mrkev pečeme 20 minut.
  2. Připravíme omáčku: V hrnci smícháme rajčatovou šťávu, máslo, srirachu, citronovou šťávu a hnědý cukr. Zahříváme na středním stupni tepla za občasného míchání, dokud omáčka nezhoustne.
  3. Koření: Omáčku osolíme podle chuti.
  4. Podáváme: Upečenou zeleninu podáváme s připraveným dipem.
Komentáře

Odeslat komentář


Vyplňte prosím všechna pole označená (*). Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pokud zadáte své jméno, zobrazí se veřejně vedle vašeho hodnocení.

Vzal jsem na vědomí zásady ochrany osobních údajů. Souhlasím, že moje údaje budou uloženy za účelem kontaktování a pro případné dotazy.

Najděte obchod ve vašem okolí

Najděte FRoSTA ve svém okolí. Zadejte své PSČ a zobrazí se všichni prodejci ve vaší oblasti.

Na každém balení FRoSTA najdete 8místný výrobní kód (počínající písmenem L). Když tento kód zadáte do nástroje pro sledování ingrediencí, zjistíte původ ingrediencí použitých přesně v tom produktu FRoSTA, který držíte v ruce. i Kód je osmimístná posloupnost číslic a písmen. Začíná písmenem „L“ a je umístěn na zadní nebo boční chlopni obalu - přímo pod datem minimální trvanlivosti. x

Použijte vzorový produkt:

Vše o našich ingrediencích