XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

Recepty

Rybí burger s tatarskou omáčkou

Příprava
Složení
1
balení Rybích steaků FRoSTA
5
polévkových lžic oleje
Bulky
250 g
pšeničné mouky
150 ml
mléka
5 g
instantního droždí
25 g
másla (změklého)
1
lžíci cukru
1
lžíci semen černuchy
1
vejce
sůl
Tatarská omáčka
půl sklenice majonézy
1
malá šalotka
3
nakládané okurky
1
lžička hořčice
1
lžička nasekané petrželky

Servírujte s vaší oblíbenou zeleninou: salát, rajče, okurka atd.

  1. Promíchejte všechny ingredience na bulky v míse, dokud nevznikne hladké a vláčné těsto (ručně za 30 minut, v mixéru za 10 minut).
  2. Přikryjte mísu vlhkou utěrkou a nechte těsto kynout 1 hodinu.
  3. Rozdělte vykynuté těsto na 4 části. Vytvarujte kulaté bulky, dejte je na plech na pečení, přikryjte je utěrkou a nechte kynout 30 minut.
  4.  Potřete vykynuté bulky vajíčkem a posypte semínky černuchy. Pečte 15-20 minut při 180°C.
  5. Rozehřejte na pánvi 5 lžic oleje. Smažte zmrazené rybí steaky na středním stupni tepla 8 minut, čas od času obraťte.
  6. Nakrájejte na drobno všechny ingredience, přidejte majonézu a okořeňte podle chuti.
  7. Rozřízněte bulky, potřete tatarskou omáčkou, vložte zeleninu a ještě teplé rybí steaky.
0 Komentáře

Odeslat komentář


Vyplňte prosím všechna pole označená (*). Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pokud zadáte své jméno, zobrazí se veřejně vedle vašeho hodnocení.

Vzal jsem na vědomí zásady ochrany osobních údajů. Souhlasím, že moje údaje budou uloženy za účelem kontaktování a pro případné dotazy.