XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

Recepty

Rybí burger s tatarskou omáčkou

Příprava
Složení
1
balení Rybích steaků FRoSTA
5
polévkových lžic oleje
Bulky
250 g
pšeničné mouky
150 ml
mléka
5 g
instantního droždí
25 g
másla (změklého)
1
lžíci cukru
1
lžíci semen černuchy
1
vejce
sůl
Tatarská omáčka
půl sklenice majonézy
1
malá šalotka
3
nakládané okurky
1
lžička hořčice
1
lžička nasekané petrželky

Servírujte s vaší oblíbenou zeleninou: salát, rajče, okurka atd.

  1. Promíchejte všechny ingredience na bulky v míse, dokud nevznikne hladké a vláčné těsto (ručně za 30 minut, v mixéru za 10 minut).
  2. Přikryjte mísu vlhkou utěrkou a nechte těsto kynout 1 hodinu.
  3. Rozdělte vykynuté těsto na 4 části. Vytvarujte kulaté bulky, dejte je na plech na pečení, přikryjte je utěrkou a nechte kynout 30 minut.
  4.  Potřete vykynuté bulky vajíčkem a posypte semínky černuchy. Pečte 15-20 minut při 180°C.
  5. Rozehřejte na pánvi 5 lžic oleje. Smažte zmrazené rybí steaky na středním stupni tepla 8 minut, čas od času obraťte.
  6. Nakrájejte na drobno všechny ingredience, přidejte majonézu a okořeňte podle chuti.
  7. Rozřízněte bulky, potřete tatarskou omáčkou, vložte zeleninu a ještě teplé rybí steaky.
0 Komentáře

Odeslat komentář


Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyplňte prosím všechna povinná pole (*).

Vzal jsem na vědomí zásady ochrany osobních údajů. Souhlasím, že moje údaje budou uloženy za účelem kontaktování a pro případné dotazy.