XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

Recepty

Špenátovo-brokolicová polévka s křupavou cizrnou

Příprava
Složení
2
lžíce olivového oleje
1
pórek
1
stroužek česneku
250 g
brambor
750 ml
vývaru nebo vody
1
brokolice
1
balení Špenátu sekaného FRoSTA
0.3
sklenice smetany
2
lžíce slunečnicových semínek
2
lžíce dýňových semínek
2
lžíce olivového oleje
150 g
vařené cizrny
špetka soli a chilli
  1. Rozehřejte v hrnci olivový olej. Přidejte nakrájený pórek a rozmačkaný česnek, glazujte při mírné teplotě.
  2. Přidejte oloupané a nakrájené brambory, brokolici a špenát, zalijte vývarem / vodou a vařte do změknutí.
  3. Přidejte smetanu, rozmixujte a dochuťte.
  4. Dejte vařenou cizrnu na pečící plech, ochuťte solí a chilli, pokapejte olivovým olejem a pečete 20 minut dozlatova. Přidejte slunečnicová a dýňová semínka a pečte dalších 10 minut. Podávejte s polévkou.
0 Komentáře

Odeslat komentář


Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyplňte prosím všechna povinná pole (*).

Vzal jsem na vědomí zásady ochrany osobních údajů. Souhlasím, že moje údaje budou uloženy za účelem kontaktování a pro případné dotazy.