Salát omyjte, osušte a nakrájejte na proužky. Omyjte a nakrájejte rajčata. Oloupejte a nasekejte na jemno 2 stroužky česneku. Zbylé stroužky česneku rozmačkejte nožem. Celozrnný kváskový chléb nakrájejte na malé kostičky. Parmezán na jemno nastrouhejte.
Na pánvi rozehřejte 2 lžíce řepkového oleje a přidejte česnek, rozmarýn a kostičky chleba. Osmažte kostičky chleba ze všech stran na středním stupni tepla asi 7 minut, až budou křupavé, a poté je sundejte z pánve.
Dresink: vložte nasekaný česnek, citronovou šťávu, hořčici, olivový olej, med, jogurt, nastrouhaný parmezán a asi 50 ml vody do vysoké nádoby a mixujte mixérem, až bude dresink bílý a krémový. Dochuťte solí a pepřem.
Na pánvi rozehřejte zbylý řepkový olej a osmažte na něm Rybí prsty FRoSTA z obou stran asi 6 minut.
Rybí prsty překrojte diagonálně. Salát vložte do misky. Navrch dejte rajčata, krutony, rybí prsty a zalijte dresinkem.