XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

Naše recepty

Rybí nugety se sýrovou omáčkou a pečenými květákovými růžičkami

Příprava
Složení
1
balení Rybích nuget FRoSTA
1
květák
3
lžíce olivového oleje
1
čajová lžička kurkumy
sůl
Sýrová omáčka
400 ml
mléko
máslo - 3 lžíce + na vymazání pekáče
pšeničná mouka - 3 lžíce
sůl, pepř, muškátový oříšek – na dochucení
80 g
sýr – strouhaný
  1. Předehřejte troubu na 220°C (horkovzdušnou na 200°C). Dejte zmrazené rybí nugety na pečící plech.
  2. Smíchejte olivový olej s kurkumou, promíchejte s růžičkami květáku, osolte. Přidejte k nugetám. Pečte 13 minut (11 minut v horkovzdušné troubě).
  3. V hrnci za stálého míchání rozpusťte máslo s mouku, pomalu přidávejte mléko, nepřestávejte míchat (metlou) a vařte do zhoustnutí. Přidejte nastrouhaný sýr a dochuťte solí, pepřem a muškátovým oříškem.
  4. Podávejte upečené nugety s květákem a sýrovou omáčkou.
Komentáře

Odeslat komentář


Vyplňte prosím všechna pole označená (*). Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pokud zadáte své jméno, zobrazí se veřejně vedle vašeho hodnocení.

Vzal jsem na vědomí zásady ochrany osobních údajů. Souhlasím, že moje údaje budou uloženy za účelem kontaktování a pro případné dotazy.