RYBÍ PRSTY

Klasická chuť uzavřená v rodinném balení. Protože víc Rybích prstů znamená více úsměvů u stolu.

ZATÍM NEHODNOCENO (2)
Ohodnoťte naš výrobek
ok. 11 min.
velikost balení 450 g
187
kcal

na 100g

RYBÍ PRSTY

NAŠE SUROVINY

  • Filé z TRESKY PESTRÉ 65%
  • PŠENIČNÁ mouka
  • slunečnicový olej
  • voda
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl
  • mletá paprika
  • kurkuma
  • droždí

NAKUPUJTE ONLINE

NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 G

Energetická hodnota 783 kJ / 187 kcal
Tuky 8,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g
Sacharidy 14,7 g
- z toho cukry: 0,9 g
Bílkoviny 12,9 g
Sůl 0,94 g

 

Hlubokomražený výrobek

SKLADOVÁNÍ

  • * * : (-6°C) 4 dny
  • * * * : (-12°C) 3 týdny
  • * * * * : (-18°C) do konce doby minimální trvanlivosti

100 % PŘÍRODNÍ CHUŤ

Používáte ve své kuchyni glutamát (E620)? Vylepšujete chuť oblíbených jídel přidáním modifikovaného škrobu (E1413)? Děláte míchaná vejce ze... sušených žloutků?

My také ne!

Ve FRoSTĚ vsázíme na přirozenost. Nepoužíváme žádné barviva, aromatické látky, ani ochucovadla. Abychom mohli zajistit vynikající chuť našich potravin, nepotřebujeme přidávat žádné látky začínající písmenem E. Místo toho používáme výbornou smetanu, kvalitní sýr, domácí těstoviny nebo čerstvé bylinky.

Díky tomu jsou výrobky FRoSTA, které končí na vašem stole, přirozeně lahodné a obsah transparentní. Na obalech výrobků FRoSTA nenajdete všeobecný popis jako je "koření" a "bylinky". Vyjadřujeme se konkrétně – například "pepř" nebo "petržel", protože jsme hrdí na naše recepty, které obsahují 100 % Přírodní Chuť!

PŘÍPRAVA

Trouba:

Rozehřejte troubu na 230°C a pečte zmrazené rybí prsty na plechu na pečení (vyloženém pečícím papírem) přibližně 14 minut (11 minut v horkovzdušné troubě).

Pánev:

Rozehřejte olej a smažte zmrazené rybí prsty na středním stupni tepla přibližně 6 minut, několikrát obraťte.

 

Po rozmrazení znovu nezmrazujte

ALERGENY A STOPOVÁ MNOŽSTVÍ

  • Lepek
  • Ryby