RYBÍ PRSTY

Originální křupavá strouhanka, šťavnaté rybí filé, neomezené kulinářské varianty... A proč milujete Rybí prsty vy?

ZATÍM NEHODNOCENO (0)
Ohodnoťte naš výrobek
ok. 9 min.
velikost balení 300 g
191
kcal

na 100g

RYBÍ PRSTY

NAŠE SUROVINY

  • filé z bílé RYBY 65% (A - treska pestrá, D - hejk, viz. údaj na boční straně obalu)
  • PŠENIČNÁ mouka
  • slunečnicový olej
  • voda
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl
  • mletá paprika
  • kurkuma
  • kvasnice

NAKUPUJTE ONLINE

NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 G

Energetická hodnota 799 kJ / 191 kcal
Tuky 8,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 1,2 g
Sacharidy 14,7 g
- z toho cukry: 0,9 g
Bílkoviny 13,2 g
Sůl 1,0 g

 

Hlubokomražený výrobek

SKLADOVÁNÍ

  • * * : (-6°C) 4 dny
  • * * * : (-12°C) 3 týdny
  • * * * * : (-18°C) do konce doby minimální trvanlivosti

100 % PŘÍRODNÍ CHUŤ

Používáte ve své kuchyni glutamát (E620)? Vylepšujete chuť oblíbených jídel přidáním modifikovaného škrobu (E1413)? Děláte míchaná vejce ze... sušených žloutků?

My také ne!

Ve FRoSTĚ vsázíme na přirozenost. Nepoužíváme žádné barviva, aromatické látky, ani ochucovadla. Abychom mohli zajistit vynikající chuť našich potravin, nepotřebujeme přidávat žádné látky začínající písmenem E. Místo toho používáme výbornou smetanu, kvalitní sýr, domácí těstoviny nebo čerstvé bylinky.

Díky tomu jsou výrobky FRoSTA, které končí na vašem stole, přirozeně lahodné a obsah transparentní. Na obalech výrobků FRoSTA nenajdete všeobecný popis jako je "koření" a "bylinky". Vyjadřujeme se konkrétně – například "pepř" nebo "petržel", protože jsme hrdí na naše recepty, které obsahují 100 % Přírodní Chuť!

PŘÍPRAVA

Trouba:

Rozehřejeme troubu na 220°C pečeme zmrazené rybí prsty na plechu na pečení (vyložené pečícím papírem) přibližně 13 minut (11 minut v horkovzdušné troubě).

Pánev:

Rozehřejte olej a smažte zmrazené rybí prsty na středním stupni tepla přibližně 6 minut, několikrát obraťte.

 

Po rozmrazení znovu nezmrazujte

ALERGENY A STOPOVÁ MNOŽSTVÍ

  • Lepek
  • Ryby